Voorlopig blijven onze evenementen jammer genoeg opgeschort omwille van Covid-19.

Beste muzikanten & sympathisanten,

wegens de corona-crisis zijn al onze activiteiten noodgedwongen opgeschort, alvast tot begin volgend jaar. Wij hopen op een eerste concert begin maart 2021, maar het zou even goed een aperitiefconcert kunnen zijn op einde juni 2021 waarop jullie ons kunnen weer kunnen bewonderen en beoordelen.
We hadden het liever anders gezien want, onze passie is en blijft musiceren en om dit te tonen aan familie, vrienden en sympathisanten.
Gelukkig is er een klein lichtpuntje aan het einde van de corona-tunnel. We kunnen terug gaan repeteren vanaf aanvang september. Hopelijk gooit dat kleine vieze ding weer niet wat roet in het eten, en kunnen we een tijdje bezig blijven.
Het zal anders zijn, en aanpassen voor iedereen, maar we zullen terug muziek maken.

Wij houden jullie verder op de hoogte.

COVID-19:

Hoe gaan wij daar mee om?
Alles wat je moet weten zit achter deze link: Covid-19

U bevindt zich hier: Home

Homepagina

Welkom op de website van de Koninklijke Harmonie Sint-Antonius Oosthoven v.z.w. Kortweg ook wel eens 'Harmonie-orkest Oosthoven' genoemd.

Een vijftigtal muzikanten, jong en oud, repeteren iedere vrijdagavond ter voorbereiding van het jaarlijkse hoogtepunt, ons 'Musica Mundana'. Ons repertoire omvat klassieke stukken, filmmuziek, 'bigband' muziek en hedendaagse werken.

Onze repetities gaan door in gemeenschapscentrum ‘De Heischuur’ in Oosthoven. We repeteren van 20h00 tot 22h15 met een korte pauze ergens in het midden.

Wil je meer te weten komen over het 'Harmonie-orkest Oosthoven' of heb je zin om met ons mee te spelen? Surf een keertje op onze site of neem contact op met ons secretariaat.

Veel surfplezier.