Wegens de Corona-crisis zijn al onze activiteiten opgeschort tot nader bericht

Beste muzikanten & sympathisanten,

wegens de corona-crisis zijn al onze activiteiten noodgedwongen opgeschort tot nader bericht. In deze rare tijden kunnen wij op dit moment enkel ondergaan en afwachten, net zoals jullie.
Voorlopig plannen wij onze eerstvolgende activiteit einde juni, met een aperitiefconcert op de parking van de Heischuur. Ons geplande concert van 4 april zal naar alle waarschijnlijkheid verplaatst worden naar 26 september.
Wij houden jullie verder op de hoogte.

U bevindt zich hier: Home

Homepagina

Welkom op de website van de Koninklijke Harmonie Sint-Antonius Oosthoven v.z.w. Kortweg ook wel eens 'Harmonie-orkest Oosthoven' genoemd.

Een vijftigtal muzikanten, jong en oud, repeteren iedere vrijdagavond ter voorbereiding van het jaarlijkse hoogtepunt, ons 'Musica Mundana'. Ons repertoire omvat klassieke stukken, filmmuziek, 'bigband' muziek en hedendaagse werken.

Onze repetities gaan door in gemeenschapscentrum ‘De Heischuur’ in Oosthoven. We repeteren van 20h00 tot 22h15 met een korte pauze ergens in het midden.

Wil je meer te weten komen over het 'Harmonie-orkest Oosthoven' of heb je zin om met ons mee te spelen? Surf een keertje op onze site of neem contact op met ons secretariaat.

Veel surfplezier.